BOR

BOR

Regisztrálj, és vegyél részt vezetett borkóstoló programjainkon!

Reduktív borok, tanninok, primer aromák? Ha esetleg még nem ismered ezeket a kifejezéseket, ne aggódj, a legjobb helyen jársz: 20 perc alatt mindent megtudhatsz a borkóstolás alapjairól és a Zalai borvidékről.

  • Zalai borvidék bemutatása, szőlőfajták
  • Bemutatjuk a borkóstolás alapjait – kóstolási segédlettel, mire kell figyelni szín, illat, ízaromák ismertetésével. 3 féle bort kóstoltatunk (1 kóstolóadag: 0,5 dl)
  • Bemutatjuk a BORSTÍLUSOKAT: üde fehérbor, fahordós fehérbor, rozé, könnyű, savhangsúlyos vörösbor, nehéz, tanninhangsúlyos vörösbor – és a hozzá tartozó szőlőfajtákat, azaz: miből milyen stílust szoktak készíteni
  • Megismerheted, hogy a borünnepen milyen szőlőfajtákkal találkozhatsz, azok milyen stílust képviselnek (könnyed / testes)
  • Elsajátíthatod a helyes kóstolási technikát

KEDVET KAPTÁL?

Bővebben is beleásnád magad a zalai borkúltúrába? Ne késlekedj, jelentkezz a Kányaváry Borbirtok vezetett borkóstoló programjára!

A Kis-Balatoni pince, amelynek a borai Párizsban is
diadalmaskodnak

  • Ahonnan minden elindul: pillants be látványborászatunkba, a Kányaváry Borműhelybe
  • HATOS kóstoló a Kányaváry Exclusive kollekció remekeiből az ősi Baán – pincében, borkorcsolyával

A vezetett program időtartama: 1 óra
Ára: 4000 Ft
Minden RAPID BORKÓSTOLÓ programon résztvevő látogató 500 Ft értékű kupont kap, amelyet beválthat a Kányaváry HATOS kóstoló program megvásárlása esetén.
A borkóstoló programok időpontjai:
Minimális létszám: 8 fő
Maximális létszám: 20 fő

NYEREMÉNYJÁTÉK

Minden programjainkon regisztrált látogató részt vesz a nyereményjátékban, amelyet a rendezvény utolsó napján sorsolunk ki.

NYEREMÉNYEK:

  1. díj: Nyolcas borkóstoló egy Zalai borászatban
  2. díj: Hatos borkóstoló egy Zalai borászatban
  3. díj: Négyes borkóstoló egy Zalai borászatban

TOMBOLA

A standoknál 5000 Ft vásárlás felett 1 db tombola szelvényt adunk, amellyel részt vesz az aznapi sorsolásban. A tombolán vásárlási utalványokat és a rendezvényen résztvevő pincészetek borait sorsoljuk ki.

Kategória BOR